Tiedostojen, tietojen ja asetusten varmuuskopiointitapoja

Oletko huolissasi HTC One A9 -puhelimesi tärkeiden asioiden menettämisestä? Varmuuskopioi HTC One A9 ennen kuin poistat sisältöä tallennustilasta, suoritat palautuksen tehdasasetuksiin tai päivität uuteen puhelimeen.

Android Varmuuskopiopalvelu

Käytä Google-tiliäsi varmuuskopioidaksesi automaattisesti sovellusdatan ja asetukset, mukaan lukien Wi‍-Fi-salasanat j tiettyjen sovellusten tallentamat tiedostot.

HTC Sync Manager

Käytä HTC Sync Manager sovellusta musiikin, valokuvien ja videoitten tuomiseen HTC One A9 -puhelimesta tietokoneeseen. Voit myös synkronoida paikallisesti tallennettuja yhteystietoja, kalenteritapahtumia, kirjanmerkkejä ja soittolistoja HTC One A9 -puhelimen ja tietokoneen välillä.

HTC Sync Manager on myös hyvä vaihtoehto jollet halua varmuuskopioida tilejä, asetuksia ja muuta henkilökohtaista sisältöä pilveen. Voit käyttää sitä HTC One A9 -puhelimen varmuuskopioiden luomiseen tietokoneeseen.

Muita varmuuskopiointivaihtoehtoja

Jos haluat, voit varmuuskopioida tietosi tai tiedostosi erikseen.

Joidenkin sovellusten tiedot voidaan varmuuskopioida puhelimen tallennustilaan tai muistikortille, jotta ne on helppo palauttaa tehdasnollauksen jälkeen. Varmista, että et tyhjennä puhelimen tallennustilaa tai muistikorttia, kun teet tehdasnollauksen.

Viestit Varmuuskopioi tekstiviestit puhelimen tallennustilaan tai muistikortille tai tallenna ne sähköpostin liitteenä.
Yhteystiedot
  • Tallenna yhteystiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot online-tileillesi niin, että voit synkronoida ne vaihtaessasi puhelinta.
  • Jos olet tallentanut yhteystiedot paikallisesti Henkilöt-sovellukseen, vie ne puhelimen tallennustilaan tai muistikortille.
Tiedostot Kopioi ja liitä tiedostot manuaalisesti yhdistämällä HTC One A9 -puhelin tietokoneeseen kiintolevynä.
Muut tiedot Tarkista tukevatko muut sovellukset tietojen vientiä puhelimen tallennustilaan tai muistikortille.