Tietoja Tiedostohallinta

Käytä Tiedostohallinta-sovellusta tiedostojen ja kansioiden selaamiseen ja järjestämiseen puhelimen tallennustilassa ja muistikortilla.

Tallennustilatyyppien välillä vaihtaminen

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Tiedostohallinta.
  2. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle vaihtaaksesi tiedostojen tallennustilaan, jota haluat selata, tai jossa haluat järjestellä tiedostojasi.

Tiedostojen hakeminen

1. Napauta Tiedostohallinta-sovelluksessa .
  2. Syötä hakuruutuun muutama kirjain tiedostonimestä ja napauta Enter-näppäintä . Vastaavat tiedostonimet juuri- ja alakansioista tulevat näkyviin.
  3. Avaa tiedosto napauttamalla.

Tiedostojen lajittelu

1. Napauta Tiedostohallinta-sovelluksessa > Lajittele.
  2. Valitse, kuinka haluat lajitella tiedostot ja kansiot.

Tiedostojen kopioiminen tai siirtäminen

1. Selaa Tiedostohallinta tiedostoon tai kansioon.
  2. Valitse kopioitavia tai siirrettäviä kohteita.
  3. Napauta Kopioi tai Siirrä.
  4. Paina ja selaa kansioon, johon haluat kopioida tai siirtää tiedostoja.

Tai napauta > Luo kansio luodaksesi uuden kansion.

5. Napauta Liitä.

Suosikkitiedostot

1. Selaa Tiedostohallinta tiedostoon tai kansioon.
  2. Valitse kohteita suosikkeihin.
  3. Napauta .

Poistaaksesi kohteen Suosikit-välilehdeltä, valitse kohde ja napauta Poista suosikeista.

Tiedostojen tai kansioiden poistaminen

1. Selaa Tiedostohallinta tiedostoon tai kansioon.
  2. Valitse poistettavia kohteita.
  3. Napauta Poista.