Muistikortin irrottaminen

Kun sinun pitää poistaa tallennuskortti HTC One A9 -puhelimen ollessa päällä, kytke tallennuskortti ensin irti estääksesi kortilla olevien tiedostojen vioittumisen tai vahingoittumisen.
Tärkeää: Jos muistikorttia on käytetty sisäisenä tallennustilana ja siinä on sovelluksia, jotka on siirretty kortille, et voi avata näitä sovelluksia, kun olet ottanut kortin pois käytöstä.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tallennustila ja USB.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos muistikorttisi näkyy kohdassa Siirrettävä tallennusväline, napauta kortin nimen vieressä.
    • Jos muistikorttisi näkyy kohdassa Sisäinen tallennustila, napauta kortin nimeä ja napauta sitten > Poista.