Tallennustilan vapauttaminen

Kun käytät HTC One A9 -puhelinta, puhelimeen kertyy dataa ja sen tallennustila täyttyy ajan mittaan. Tässä on joitakin vihjeitä puhelimen tallennustilan vapauttamiseen.

Valokuvat ja videoitten hallinta

• Kun olet ottanut jatkuvia kamerakuvia, säilytä vain paras kuva. Hävitä loput, jos et tarvitse niitä.
  • Kun olet muokannut valokuvaa tai leikannut videota, alkuperäinen tiedosto säilytetään. Poista alkuperäiset tiedostot tai siirrä ne muualle, kuten tietokoneelle.
  • Jos vain lähetät videoita MMS:n kautta, käytä alhaisempaa kuvatarkkuutta. Korkean kuvatarkkuuden video vie enemmän tilaa. Napauta Kamera-asetuksissa Videolaatu muuttaaksesi kuvatarkkuutta.

Poista käy

Teemat kuluttavat nopeasti tallennustilaa, koska teemat voivat sisältää kuvaa, ääntä ja kuvakkeita. Poista käyttämättömät teemat. Katso Teeman poistaminen.

Varmuuskopioi tiedot ja tiedostot

Säilytä vain viimeisimmät tiedot sovelluksista ja tiedostoista, joita käytät usein. Voit varmuuskopioida muut tiedot ja tiedostot. Voit katsoa vinkkejä kohdasta Tiedostojen, tietojen ja asetusten varmuuskopiointitapoja.

Poista tai ota pois käytöstä sovelluksia

Poista lataamiesi sovellusten asennuksia, jollet enää tarvitse niitä. Esiasennettuja sovelluksia voi ottaa pois käytöstä, kun et käytä niitä. Katso Sovelluksen ottaminen pois käytöstä.

Siirrä sovelluksia muistikortille

Lataamiasi ja asentamiasi kolmannen osapuolen sovelluksia voi siirtää muistikortille, jos olet asettanut kortin sisäiseksi tallennustilaksi. Katso Sovellusten ja datan siirtäminen puhelimen tallennustilan ja muistikortin välillä-kortille ja Sovelluksen siirtäminen muistikortille.