Tiedostojen kopiointi HTC One A9 -puhelimen ja tietokoneen välillä

Voit kopioida musiikkia, valokuvia ja muita tiedostoja HTC One A9 -puhelimelle.
Tärkeää:
  • Tallenna ja sulje tiedostosi ennen niiden kopioimista tietokoneesta HTC One A9 -puhelimeen tai päin vastoin.
  • Jos käytät muistikorttia sisäisenä tallennustilana, tietokone näyttää vain muistikortin sisällön.
  1. Liitä HTC One A9 tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  2. Avaa näyttö HTC One A9 -puhelimessa, jos se on lukittu.
  3. Napauta Kyllä ponnahdusviestissä, jossa kysytään käytetäänkö tiedostojen siirtoon USB:tä.

Jollet näe tätä viestiä, liu'uta Ilmoitukset-paneeli auki, napauta Käytä USB:tä ilmoitukseen ja napauta Tiedostonsiirrot.

Näet tällöin tietokoneen näytöllä valinnat tiedostojen katsomisesta tai tuomisesta.

4. Valitse tiedostojen katselu.
  5. Kopioi tiedostot tietokoneeltasi HTC One A9 -puhelimeen tai päinvastoin.
  6. Kun olet kopioinut tiedostot, irrota HTC One A9 tietokoneesta.