Tiedostojen tarkastelu ja hallinta tallennustilassa

Alkaen Android 6.0:sta voit siirtyä Asetukset-kohtaan tarkastelemaan ja hallitsemaan tiedostoja puhelimen tallennustilassa ja muistikortilla. Voit myös tarkastella ja hallita tiedostoja ulkoisessa USB-tallennustilassa, kun se on liitetty HTC One A9 -puhelimeen.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tallennustila ja USB.
  2. Napauta Puhelimen tallennustila tai muistikortin nimeä.
  3. Napauta Tutki tarkastellaksesi sisäisen tallennustilan sisältöä—olipa se puhelimen tallennustilan sisältöä tai muistikortilla olevaa sisäisen tallennustilan sisältöä.
  4. Valitaksesi tiedostoja tai poistaaksesi valintoja:
    • Pidä tiedostoa painettuna valitaksesi sen. Valitaksesi lisää tiedostoja, napauta kutakin tiedostoa.
    • Poista tiedoston valinta napauttamalla sitä.
    • Valitaksesi kaikki tiedostot, pidä ensimmäistä tiedostoa painettuna ja napauta sitten > Valitse kaikki.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Poista napauttamalla .
    • Liitä napauttamalla > Kopioi kohteeseen. Valitse avattavassa Tallenna kohteeseen -valikossa mihin liitetään ja napauta sitten Kopioi.