Sovellusten ja datan siirtäminen puhelimen tallennustilan ja muistikortin välillä

Jos olet asettanut muistikortin sisäiseksi tallennustilaksi, voit siirtää asentamiasi kolmannen osapuolen sovelluksia ja niiden dataa, kuten valokuvia, mediaa ja ladattuja tiedostoja muistikortille vapauttaaksesi puhelimen tallennustilaa.

Jollei sinun enää täydy käyttää muistikorttia sisäisenä tallennustilana, varmista, että siirrät kaikki sovellukset kortilta takaisin puhelimen tallennustilaan.

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tallennustila ja USB.
  2. Napauta Puhelimen tallennustila.
  3. Napauta > Siirrä data.
  4. Napauta Siirrä
Huomautus:
  • Myös kuvakaappaukset siirretään.
  • Kun otat uusia valokuvia tai videoita, otat uusia kuvakaappauksia tai lataat uusia tiedostoja siirtämisen jälkeen, ne tallennetaan uuteen tallennussijaintiin.