Muistikortin asettaminen sisäiseksi tallennustilaksi

Kun liität muistikortin, jota ei ole käytetty aikaisemmin HTC One A9 -puhelimessa, kortti otetaan oletuksena käyttöön siirrettävänä tallennusvälineenä.

Jos muistikortti on uusi, tai jos siinä on sisältöä, jota et halua säilyttää, voit alustaa kortin käytettäväksi HTC One A9 -puhelimen sisäisenä tallennustilana.
Tärkeää:
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tallennustila ja USB.
  2. Napata Siirrettävä tallennusväline -kohdassa muistikortin nimeä.
  3. Napauta > Asetukset.
  4. Napauta Alusta sisäisenä.
  5. Napauta Pyyhi ja alusta.
  6. Napauta Alusta.
  7. Toimi näytön ohjeiden mukaisesti siirtääksesi asennetut sovellukset ja niiden datana puhelimen tallennustilasta muistikortille.
Vihje: Jos et enää halua käyttää muistikorttia sisäisenä tallennustilana, voit alustaa kortin uudelleen siirrettäväksi tallennusvälineeksi. Ennen kuin teet niin, varmista, että siirrät kaikki sovellukset ja datan kortilta takaisin puhelimen tallennustilaan. Katso Sovellusten ja datan siirtäminen puhelimen tallennustilan ja muistikortin välillä.