Tallennustilatyypit

Alkaen Android 6.0:sta on tapahtunut muutoksia kuinka ja mihin ladattuja sovelluksia ja niiden dataa tallennetaan.

Puhelimen tallennustila

Tämä on sisäinen tallennustila, joka sisältää Android-järjestelmän, esiasetetut sovellukset, sähköpostin, tekstiviestit ja välimuistissa olevan datan sovelluksista. Voit myös asentaa lataamiasi sovelluksia ja ottaa valokuvia, videoita ja kuvakaappauksia tähän tallennustilaan.

Muistikortti

Käytä muistikorttia siirrettävänä tallennustilan tallentaaksesi ja käyttääksesi mediaa ja muita tiedostoja HTC One A9 -puhelimella tai millä tahansa Android-puhelimella tai asettaa sen laajennukseksi sisäiselle tallennustilalle. Katso Tuleeko minun käyttää muistikorttia siirrettävänä vai sisäisenä tallennusvälineenä?.

USB-tallennuslaite

Voit liittää ulkoisen USB-tallennuslaitteen, kuten USB-flash-asema tai SD-kortinlukija. Tarvitset erityisen kaapelin HTC One A9 -puhelimen ja USB-tallennuslaitteen yhdistämiseen.

Asiaan liittyvät käyttöohjeet