Äärimmäinen virransäästötila

Kun sinun ei tarvitse käyttää puhelinta usein, kytke Äärimmäinen virransäästötila päälle pidentääksesi akun käyttöikää. Tässä tilassa valmiustila kestää pitempään kuin tavallisesti ja voit käyttää useimpia perustoimintoja, kuten puhelut, tekstiviestintä ja sähköposti.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Virta.
  2. Napauta Äärimmäinen virransäästötila Päälle/Pois-kytkintä kääntääksesi äärimmäisen virransäästötilan päälle tai pois.

Jos haluat asettaa kytkemään tämän tilan automaattisesti päälle, napauta Äärimmäinen virransäästötila ja valitse akun taso.