Virransäästötilan käyttö

Virransäästötilan kytkeminen päälle pidentää akkukestoa. Se vähentää akkua kuluttavien puhelimen ominaisuuksien käyttöä, kuten sijaintipalvelut ja mobiilidatayhteys.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Virta.
  2. Napauta Virransäästäjä Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi virransäästötilan päälle tai pois.

Voit asettaa milloin tähän tilaan vaihdetaan automaattisesti napauttamalla Virransäästäjä > Käynnistä automaattisesti ja valitsemalla sitten akun virtatason.