Akkukäytön tarkistaminen

Katso kuinka järjestelmä ja sovellukset käyttävät akkua ja kuinka paljon virtaa käytetään.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Virta.
  2. Napauta Akkukäyttö ja napauta sitten kohdetta tarkistaaksesi kuinka se käyttää akkua.
  3. Jos näet Säädä tehon käyttöä -osan tarkastellessasi akun käyttötietoja, voit napauttaa sen alla olevaa valintaa säätääksesi asetuksia, jotka vaikuttavat akkukäyttöön.
Toinen tapa tarkistaa sovelluskohtainen akun käyttö, on siirtyä kohtaan Asetukset > Sovellukset. Napauta tarkistettavaa sovellusta ja napauta sen jälkeen Akku.
Huomautus: Jos Akku-valinta Sovellustiedot-näytössä on himmennetty, sovellus ei sillä hetkellä käytä akkua.