Viestien ja keskustelujen poistaminen

Avaa Viestit-sovellus, ja tee jokin seuraavista:
Poista viesti

Avaa yhteystiedon keskustelusäie, napauta viestiä ja napauta sitten Poista viesti.

Voit poistaa keskustelusta useita viestejä napauttamalla > Poista viestit > Poista valinnan perusteella ja valitsemalla sitten poistettavat viestit.

Keskustelun poistaminen

Pidä yhteystietoja (tai puhelinnumeroa) painettuna ja paina sitten Poista.

Voit poistaa useita keskusteluja napauttamalla > Poista viestiketjuja, ja valitsemalla sitten poistettavat keskustelut.

Huomautus: Napauta Viestit-asetuksissa Yleinen > Poista vanhoja viestejä poistaaksesi automaattisesti vanhat viestit.

Viestin suojaaminen poistamiselta

Voit lukita viestin estääksesi sen poistamisen, vaikka jos poistat muut viestit keskustelusta.

1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) näyttääksesi viestien vaihdon tuon yhteystiedon kanssa.
  3. Napauta lukittavaa viestiä.
  4. Napauta valikosta Lukitse viesti. Lukkokuvake tulee näkyviin.