Turhien viestien estäminen

Siivoa Viestit-näyttö siirtämällä roskapostiviestit yhteystiedoista estoruutuun. Jos olet estänyt yhteystiedon, kyseisen yhteystiedon teksti- tai kuvaviestit menevät myös estoruutuun.
  • Avaa Viestit-sovellus, paina ja pidä yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) painettuna ja napauta Estä yhteystieto.
  • Voit estää useita yhteystietoja napauttamalla > Estä yhteystietoja, valitsemalla yhteystiedot ja napauttamalla Estä.
Kun yhteystieto lähettää sinulle viestejä, et näe niitä Viestit-näytöllä etkä vastaanota ilmoituksia ja puheluita.
Lue estoruudun viestejä napauttamalla Viestit-näytössä > Estä.
Vihje:
  • Poista viestejä tai yhteystietoja estoruudusta pitämällä painettuna yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) ja napauttamalla Kumoa esto.
  • Hylätäksesi kaikki tulevat viesti estetyiltä yhteystiedoilta, napauta > Asetukset > Yleinen ja tyhjennä sitten Tallenna torjuttu viesti -toiminto.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet