Viestien siirtäminen Suojatut-kansioon

Voit siirtää yksityiset viestit Suojatut-kansioon. Näiden viestien luku vaatii salasanan käyttöä.
Tärkeää:
  • Supjatut-kansio ei salaa viestejä.
  • nano-SIM-kortille tallennettuja viestejä ei voi siirtää Suojatut-kansioon.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) näyttääksesi viestien vaihdon tuon yhteystiedon kanssa.
  3. Napauta > Siirrä Suojatut-kansioon.
  4. Valitse viestit ja napauta sitten Siirrä.
Vihje: Siirrä kaikki yhteystiedon viestit siirtymällä Viestit-näyttöön, pitämällä painettuna yhteystietoa ja napauttamalla Siirrä Suojatut-kansioon.
  • Lue estoruudun viestejä napauttamalla Viestit-näytössä > Suojattu. Jos käytät Suojatut-kansiota ensimmäistä kertaa, aseta salasana.
  • Poista viestejä tai yhteystietoja turvalaatikosta pitämällä painettuna yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) ja napauttamalla sitten Siirrä Yleiset-kansioon.