Ryhmäviestin lähettäminen

Ryhmäviestintä helpottaa viestin lähettämistä usealle yhteystiedolle samanaikaisesti. Voit valita lähetätkö ryhmä-SMS:n vai ryhmä-MMS:n.
Tärkeää: Ryhmä-MMS:tä voi aiheutua ylimääräisiä maksuja.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta .
  3. Napauta ja valitse sitten useita vastaanottajia.
  4. Lähettääksesi ryhmä-SMS-viestin, napauta ja valitse sitten Lähetä yksittäisenä. Tyhjennä tämä valinta, kun lähetät ryhmä-MMS:n.
    Ryhmä-SMS

Viestisi lähetetään vastaanottajille tekstiviestinä, ja matkapuhelinoperaattorisi veloittaa sinua jokaisesta lähetetystä viestistä. Vastaanottajien vastaukset lajitellaan erikseen.

Ryhmä-MMS Ryhmä-chattia vastaavasti ryhmä-MMS:n lähettäminen antaa vastaanottajien liittyä aloittamaasi keskusteluun.

HTC One A9 -puhelin myös järjestää viestivastaukset yksittäiseen keskustelusäikeeseen. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun lähetät MMS:n, sinun on ehkä annettava matkapuhelinnumerosi.

5. Napauta aluetta, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  6. Napauta .