Multimediaviestin (MMS) lähettäminen

Tärkeää: Ennen korkearesoluutioisen videon liittämistä ja lähettämistä, pakka se ensin niin, ettei tiedostokoko ylitä viestin kokorajaa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta .
  3. Anna yhteystiedon nimi, matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään.
  4. Napauta aluetta, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  5. Napauta ja valitse sen jälkeen liitteen tyyppi.
  6. Valitse tai selaa liitettävä kohde.
  7. Kun olet lisännyt liitteen, napauta nähdäksesi toiminnot liitteen vaihtamiseen, katseluun tai poistoon.
  8. Napauta tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.