Puhelu kotiin

Kun olet ulkomailla, kotimaassa oleville ystävillesi ja perheelle soittaminen on helppoa.

Kotimaasi maatunnus lisätään valittaviin numeroihin automaattisesti verkkovierailun aikana. Mutta kun syötät soitettavan puhelinnumeron manuaalisesti, anna eteen plus (+) merkki ja maanumero ennen varsinaista puhelinnumeroa.

Huomautus: Verkkovierailupalvelun käyttö voi aiheuttaa lisäveloituksia. Tarkista matkapuhelinoperaattorilta hinnat ennen verkkovierailupalvelun käyttöä.

Oletusmaatunnuksen vaihtaminen kotipuhelua varten

1. Napauta Alku-näytössä ja napauta sitten Asetukset > Puhelu.
  2. Napauta Puhelu kotiin -asetukset.
  3. Valitse maa ja napauta sitten OK.

Puhelu kotiin -toiminnon poistaminen käytöstä

Jos haluat itse antaa täydellisen puhelinnumeron ollessasi ulkomailla, voit ottaa Puhelu kotiin -toiminnon pois käytöstä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja napauta sitten Asetukset > Puhelu.
  2. Poista valinta Puhelu kotiin -kohdasta.