Puheluhistoria

Käytä Puheluhistoria tarkistaaksesi vastaamattomat puhelut, soitetut numerot ja vastaanotetut puhelut.

1. Napauta Alkunäytössä puhelinkuvaketta avataksesi Puhelin-sovelluksen.
  2. Pyyhkäise näyttääksesi Puheluhistoria-välilehden.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Soittaa napauttamalla nimeä tai numeroa luettelosta.
    • Painaa ja pitää nimeä tai numeroa luettelossa valintavalikon näyttämiseksi.
    • Napauta näyttääksesi vain tietyntyyppiset puhelut, kuten vastaamattomat tai soitetut puhelut.

Uuden puhelinnumeron lisääminen yhteystietoihin Puheluhistoria-välilehdeltä

1. Napauta Puheluhistoria-välilehdellä uuden puhelinnumeron vieressä.
  2. Valitse, luotko uuden yhteystiedon vai tallennatko puhelinnumeron jo olemassa olevalle yhteystiedolle.

Puheluhistoria-luettelon tyhjentäminen

1. Napauta Puheluhistoria-välilehdellä > Poista puheluhistoria.
  2. Valitse poistettavat kohteet tai napauta > Valitse kaikki.
  3. Napauta Poista.

Soitonesto

Kun estät puhelinnumeron tai yhteystiedon, kaikki puhelinnumeron tai yhteystiedon yhteydenotot estetään automaattisesti.

Pidä Puheluhistoria-välilehdellä painettuna estettävää yhteystietoa tai puhelinnumeroa ja napauta sitten Estä soittaja.
Vihje: Voit poistaa soittajan soitonestolistaltasi koska tahansa. Napauta Puheluhistoria-välilehdellä > Estetyt yhteystiedot. Pidä yhteystietoa painettuna Kaikki-välilehdellä ja napauta sen jälkeen Poista yhteystietojen esto.