Puhelujen vastaanottaminen

Kun vastaanotat puhelun yhteystiedolta, Saapuva puhelu -näyttöruutu tulee näkyviin.
Vihje: HTC One A9 säätää automaattisesti soittoäänen äänenvoimakkuuden, kun käytät kohtelias soittoääni - tai taskutila-ominaisuuksia.

Puheluun vastaaminen tai puhelun hylkääminen

Tee jokin seuraavista:
  • Napauta Vastaa tai Hylkää.
  • Jos olet asettanut lukitusnäytön, vedä tai ylöspäin.

Soittoäänen mykistäminen hylkäämättä puhelua

Tee jokin seuraavista:
  • Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS - tai ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Paina VIRTA-painiketta.
  • Aseta HTC One A9 etupuoli alaspäin tasaiselle pinnalle.
    Huomautus: Jos Käännä mykistääksesi -valinta Ääni ja ilmoitus -asetuksissa on asetettu tilaan Mykistä kerran, HTC One A9 soi edelleen, kun seuraavia saapuvia puheluita on tulossa.