Hätäpuhelun soittaminen

Joillakin alueilla voit soittaa hätäpuheluita HTC One A9 -puhelimesta, vaikka nano-SIM-kortti olisi estetty, tai jos sitä ei ole asennettu.
Tärkeää: Jos verkkosignaalia ei ole, et voi soittaa hätäpuhelua.
  1. Napauta Alkunäytössä puhelinkuvaketta avataksesi Puhelin-sovelluksen.
  2. Kirjoita oikea hätänumero ja paina sitten Puheluasetukset.
Vihje: Jos olet ottanut käyttöön lukitussalasanan tai lukituskuvion, mutta unohtanut ne, voit silti soittaa hätäpuheluja napauttamalla näyttöruudulla Hätäpuhelu.