Prisma

Onko sinulla kirkas ja värikäs kuva? Käytä Prisma-tehostetta tuoreilla kristalliprismakuvioilla.
  1. Valitse Valokuvaeditori muokattava valokuva.

Katso lisätietoja Muokattavan valokuvan valitseminen -kohdasta.

2. Napauta avautuvassa valikossa Tehosteet > .
  3. Valitse valokuvassasi käytettävä prismakuvio.
  4. Napauta siirtyäksesi muototasolle. Näyttöön pitäisi tulla muototasokuvake .
  5. Vedä muotoa siirtääksesi sitä.
  6. Vedä sormiasi erilleen tai yhteen muodolla säätääksesi sen kokoa.
  7. Pidä muotoa painettuna kahdella sormella ja vedä sitten sormilla pyöreä liike kiertääksesi sitä.
  8. Napauta palataksesi kuvatasolle ja vedä sitten sormiasi erikseen tai yhteen kuvalla säätääksesi sen kokoa.
  9. Napauta avataksesi työkalurivin.
  10. Napauta , sää valokuvatason asetuksia ja napauta sitten .
  11. Napauta tallentaaksesi muutokset.

Muokattu valokuva tallennetaan uudeksi valokuvaksi. Alkuperäinen valokuva pysyy muokkaamattomana.