GIF-muunnin

Luo nopeasti siirrettävä ja jaettava animoitu gif-kuva.
Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä HTC One A9:llä kuvatuilla sarjakuvauksilla. Erotat sarjakuvaukset pikkukuvan -kuvakkeesta.
  1. Valitse Valokuvaeditori muokattava valokuva.

Katso lisätietoja Muokattavan valokuvan valitseminen -kohdasta.

2. Napauta avautuvassa valikossa Tehosteet > . Näkyviin tulee kuvista muodostettu animaatio.
  3. Vedä muokkauksen liukusäätimet kohtiin, joista haluat animoidun gif-kuvan alkavan ja päättyvän.
  4. Napauta .
  5. Voit valita seuraavassa näytösä suunnan, jossa haluat animaation toistuvan, asettaa animaation nopeuden, valita mitkä kuvat haluat sisällyttää animaatioon jne.
  6. Napauta , kun olet valmis.
  7. Valitse animaation tiedoston laatu ja napauta sitten OK.

Animaatio tallennetaan gif-muodossa. Erotat gif-kuvan pikkukuvan -kuvakkeesta Galleria.