Muokattavan valokuvan valitseminen

Voit valita valokuvia muokattavaksi Valokuvaeditori tai Galleria.
  1. Napauta Alkunäytössä ja paikallista ja napauta sitten Valokuvaeditori.
  2. Napauta Galleria avataksesi olemassa olevan valokuvan puhelimestasi ja selaa siten muokattavaan kohteeseen.

Tai napauta Kamera, jos haluat ottaa uuden muokattavan valokuvan.

Vihje: Voit myös napauttaa katsoessasi valokuvaa Galleria-sovelluksen koko näytössä.