Zoe -valokuvien katsominen Galleria-sovelluksessa

Zoe-valokuvien tallentaman äänen ja liikkeen avulla voit elää uudelleen muistosi. Katso näitä eläviä muistoja ja jaa ne perheesi ja ystäviesi kanssa Galleria-sovelluksella.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Galleria.
  2. Etsi haluamasi Zoe-valokuva. Zoe-valokuvat on merkitty -symbolilla.
  3. Katsoaksesi Zoe-valokuvaa, napauta sitä.
    • Napauta nähdäksesi Zoe-valokuvan heräävään henkiin.
    • Napauta nähdäksesi käytettävissä olevat still-kuvat. Napsauta katsoessasi kehystä ja napauta sitten , , tai tallentaaksesi, jakaaksesi tai muokataksesi sitä.