RAW-valokuvan ottaminen

Haluatko säilyttää enemmän yksityiskohtia kuvissasi tai korjata valaistusta jälkikäsittelyssä?Pro-tilassa voit ottaa valokuvia, jotka tallennetaan RAW-kuvatiedostoina DNG-muodossa pakatun JPG-muodon ohella.

RAW-tiedosto sisältää enemmän kuvatietoja käsittelyä varten ja voit käyttää tietokoneen Valokuvaeditori -sovelluksen RAW enhancement -työkalulla tai parannella valokuviasi sellaisiksi kuin haluat.

Huomautus: Kun otat RAW-valokuvan, sekä RAW- että JPG-tiedosto tallennetaan. RAW- ja JPG-tiedostot näkyvät yhtenä pikkukuvana Galleriassa.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Napauta > Pro.
  3. Varmista, että on valittu. Jos ei, napauta muuttaaksesi sitä.

Valitse , jos haluat tallentaa vain JPG-pakatun version.

4. Napauta .