Kamera-asetusten manuaalinen säätäminen

Haluaisitko suorittaa kamera-asetusten erikoiskomentoja erilaisissa ympäristöissä tai valaistusolosuhteissa? Säädä Pro-tilassa manuaalisesti asetusarvoja, kuten valkotasapaino, valotus, ISO jne.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Napauta > Pro.
  3. Napauta asetusta ja vedä sitten sen liukusäädintä tehdäksesi asetuksia.

Napauta asetusta uudelleen piilottaaksesi liukusäätimen.

4. Muuttaaksesi asetuksen takaisin automaattiseksi, napauta .
  5. Kun olet valmis ottamaan valokuvan, napauta .