Zoe-kamera:in käyttö

Kuvaa enemmän kuin pelkkä still-valokuva. Kuvaa Zoe-kamera-sovelluksella eloisat hetket 3-sekunnin videoleikkeenä ja 3 still-kuvana.

3 still-kuvaa on upotettu videoleikkeeseen ja niitä voi katsoa tai tallentaa erillisinä kuvina Galleria-sovelluksella.

Tärkeää: Jotkin kameratoiminnot, kuten zoomaus, eivät ole käytössä Zoe-kamera-toimintoa käytettäessä.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Kamera-tilaan, jollet ole tässä tilassa. Katso lisätietoja Kuvaustilan valitseminen -osasta.
  3. Napauta Etsin-näytössä kytkeäksesi Zoe-kamera-tilan päälle.
  4. Kun olet valmis kuvaamaan, napauta .

Kun näet sulkimen vapautuskuvakkeen muuttuvan hitaasti siniseksi , pidä puhelin vakaana, kun kamera ottaa 3 kuvaa ja 3 sekunnin videon.

Vihje: Kun kuvaat 3 sekunnin videota Zoe-kamera-sovelluksella, on hyvä käytäntö:
  • Pitää HTC One A9 -puhelin vakaana kuvattaessa liikkuvia kohteita paikallaan pysyvää taustaa vasten.
  • Kun otat ryhmäkuvan, pyydä kohteita pysymään paikoillaan, kunnes valokuva on otettu.