Valokuvien ottaminen itselaukaisimella

Kun käytät itselaukaisinta, Kamera-sovellus suorittaa ajastuslaskennan ennen kuvan ottamista. Voit asettaa laskennan ajan.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Valitse käytettävä kuvaustila. Katso ohjeet kuvaustilojen välillä vaihtamisesta kohdasta Kuvaustilan valitseminen.
  3. Tee valitun kuvaustilan mukaan jokin seuraavista:
    • Napauta , jos näet tämän kuvakkeen, ja napauta sitten haluamaasi ajastinlaskenta-aikaa.
    • Napauta > Itselaukaisin ja vedä sitten liukusäädintä asettaaksesi ajastinlaskenta-ajan.
  4. Käynnistä ajastuslaskenta napauttamalla . Kamera ottaa kuvan laskennan päätyttyä.