Ääni Selfie:in käyttö

Ääni Selfie antaa ottaa helposti valokuva- tai video-selfieitä äänikomennolla. Riittää, kun kytket tämän ominaisuuden päälle kamera-asetuksissa.
Huomautus: Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa kielissä.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Omakuva-tilaan. Katso ohjeet kuvaustilojen välillä vaihtamisesta kohdasta Kuvaustilan valitseminen.
  3. Napauta > Kameravalinnat.
  4. Valitse Ääni Selfie -valinta, ja paina sitten .
  5. Asettaudu sopivasti etsinnäyttöön.
  6. Katso etukameraa ja:
    • Sano Kuvaa ottaaksesi valokuva-selfien.
    • Sano Toiminta tai Pyörii tallentaaksesi video-selfien.
Vihje: Voit käyttää myös pääkameran äänikuvaustoimintoa. Vaihda Kamera-tilaan ja kytke sitten Äänikuvaus päälle kamera-asetuksissa. Äänikuvaus ei ehkä ole käytettävissä kaikilla kielillä.