Auto Selfie:in käyttö

Pysy liikkumatta ottaessasi automaattisen selfien - tai vain hymyile! Riittää, kun kytket tämän ominaisuuden päälle kamera-asetuksissa.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Omakuva-tilaan. Katso ohjeet kuvaustilojen välillä vaihtamisesta kohdasta Kuvaustilan valitseminen.
  3. Napauta > Kameravalinnat.
  4. Valitse Auto Selfie -valinta, ja paina sitten .
  5. Asettaudu sopivasti etsinnäyttöön.
  6. Ottaaksesi selfien automaattisesti, katso etukameraan ja:
    • Pysy liikkumatta, kunnes valkoinen ruutu muuttuu vihreäksi etsinnäytössä.
    • Tai hymyile kameralle. Pidättele hymyä muutama sekunti, kunnes valokuva on otettu.