Ihon parantelujen käyttö Live Makeup-sovelluksella

Parantele ihoasi ennen selfien ottamista. Live Makeup pehmentää ihoasi reaaliaikaisesti.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Omakuva-tilaan. Katso ohjeet kuvaustilojen välillä vaihtamisesta kohdasta Kuvaustilan valitseminen.
  3. Voit muuttaa ihon tasoitustasoa vetämällä liukusäädintä säätöpalkkia pitkin.
Vihje: Säätöpalkki näkyy etsinnäytössä oletuksena. Voit piilottaa sen napauttamalla ja tyhjentää sen jälkeen Live Makeup -valinnan.