Vinkkejä selfie-kuvien ja muiden henkilökuvien ottamiseen

Haluatko sinä tai haluaako perheesi ja ystäväsi näyttää parhaat puolensa valokuvissasi? Tässä on joitakin kameravalintoja, joita voit säätää tai valita ennen selfie- ja henkilökuvien ottamista.

Live Makeup selfieiden ottamiseen

Parantele ihoasi Live Makeup-sovelluksella ennen selfien ottamista. Katso Ihon parantelujen käyttö Live Makeup-sovelluksella.

Selfieiden kulma

Haluatko otostesi kulman olevan täsmälleen sama, kuin jossa näet itsesi etsinnäytössä?
  1. Vaihda Omakuva-tilaan. Katso ohjeet kuvaustilojen välillä vaihtamisesta kohdasta Kuvaustilan valitseminen.
  2. Napauta > Kameravalinnat.
  3. Valitse Tallenna peilikuva -valinta.