Jatkuva kuvaus

Haluatko ottaa kuvia liikkuvista kohteista? Olipa kyse lapsen jalkapallopelistä tai autokilpailusta, saat tallennettua tilanteet kamerallasi.
  1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Kamera-tilaan, jollet ole tässä tilassa. Katso lisätietoja Kuvaustilan valitseminen -osasta.
  3. Pidä näytön suljinpainiketta painettuna.

Kamera ottaa peräkkäisiä kuvia kuvauskohteesta.

4. Valitse, mitä haluat tehdä jatkuvalla kuvauksella:
    • Säilyttääksesi vain yhden valokuvan, valitse otos, josta pidät eniten ja napauta Paras kuva.
    • Napauta Poista, valitse tarpeettomat kuvat ja napauta sitten Poista tallentaaksesi vain jäljelle jääneet kuvat.
    • Tallenna koko kuvasarja painamalla .
Asiaan liittyvät käyttöohjeet