Videon tallennus

1. Napauta Alku-näytössä kamerakuvaketta avataksesi Kamera-sovelluksen.
  2. Vaihda Kamera-tilaan, jollet ole tässä tilassa. Katso lisätietoja Kuvaustilan valitseminen -osasta.
  3. Kun olet valmis aloittamaan tallennuksen, napauta .
  4. Muuttaa tarkennusta eri kohteeseen tai alueeseen napauttamalla sitä etsinnäytöllä.
  5. Napauta salamakuvaketta kytkeäksesi salaman päälle tai pois.
  6. Keskeytä tallennus napauttamalla ja jatka sitä napauttamalla .
  7. Lopeta tallennus napauttamalla uudelleen .

Videotarkkuuden asettaminen

1. Vaihda Kamera-tilaan.
  2. Napauta .
  3. Napauta Videon laatu ja valitse sitten videon resoluutio.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet