Sisällön lisäämistapoja kohteeseen HTC BlinkFeed

Mukauta HTC BlinkFeed-sovellusta näyttääksesi artikkeleita ja tilapäivityksiä suosikki-uutislähteistäsi ja sovelluksista.

Lähteiden lisääminen HTC BlinkFeed-sovellukseen

Lisää uutislähteitä, kuten News Republic, valitaksesi laajasta valikoimasta uutispalveluita.
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta ja valitse sitten lisättävät lähteet.

Syötteiden valitseminen

Löydä kertomuksia ja artikkeleja HTC BlinkFeed-palvelusta.
Tärkeää: Sinun on lisättävä uutislähde ennen kuin voit valita syötteitä.
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta kohteen News Republic vieressä > Lisää aiheita.
  3. Pyyhkäise näytön poikki selataksesi luokkia.
  4. Valitse yksi tai useampi syöte.

Näyttää sisältöä sovelluksistasi ja sosiaalisista verkoistasi

Katos kaveriesi kirjoitukset sosiaalisiin verkostoihin tai näytä HTC-sovellustesi sisältö suoraan kohteessa HTC BlinkFeed.
Tärkeää:
  • Sinun on kirjauduttava sisään sosiaalisiin verkkoihisi ennen kuin voit lähettää tilapäivityksen kohteesta HTC BlinkFeed.
  • Kun lisäät sosiaalisen verkon HTC BlinkFeed-sovellukseen, sinun on myönnettävä HTC Sense-käyttöoikeus käyttääksesi sitä.
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta ja valitse sitten haluamasi sovellukset ja sosiaaliset verkot.

Mielenkiintoisten aiheiden etsiminen ja lisääminen

Etsitkö tarkemmin määritettyä aihetta? Etsi ja valitse mielenkiintoisia aiheita näyttääksesi ne kohteessa HTC BlinkFeed.
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta kohteen News Republic vieressä > Lisää aiheita.
  3. Napauta , ja napauta sitten Hae aiheita ja tarjoajia ja syötä avainsanoja, joita etsit.
  4. Napauta tulosta lisätäksesi sen Omat aiheet -kohtaan News Republic-sovelluksessa. Voit napauttaa myös Näyttä RSS-tarjoajien syötteet nähdäksesi aiheeseen liittyvät RSS-syötteet. Jos et näe ruutua, vieritä ylös.

Ulkomaisten uutislähteiden tilaus

Haluatko pysyä ajan tasalla uusista tapahtumista useammalla kuin yhdellä alueella? Voit katsoa uutislähteitä eri maista HTC BlinkFeed-sovelluksella.
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta kohteen News Republic vieressä > Lisää aiheita.
  3. Napauta paikallisen tai alueen nimen vieressä ja valitse sitten toinen.
  4. Valitse lisättävät syötteet.

Lukemisen helpottaminen

Tee HTC BlinkFeed-sisällön lukemisesta helpompaa fonteilla, joiden kokoa voi muuttaa, tai yölukutilalla.
  1. Napauta kohdasta HTC BlinkFeed artikkelia avataksesi sen toiminnolla News Republic.
  2. Napauta ja tee jotakin seuraavista:
    • Napauta Yötila vaihtaaksesi yölukeminen-tilaan.
    • Napauta Fonttikoko ja valitse sitten fonttikoko.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet