Ravintolasuositukset

Etkö osaa päättää, mitä söisit? Hae suosituksia lähistöllä sijaitsevista ravintoloista kohteesta HTC BlinkFeed.
Tärkeää:
  1. Pyyhkäise HTC BlinkFeed-paneelissa oikealle avataksesi ulosliu'utettavan valikon.
  2. Napauta > Asetukset.
  3. Napauta Valitse Kohokohdat-aiheet ja varmista, että Ateriointiaikojen suositukset on valittu.

Saadaksesi ravintolasuosituksia, sinun on käytettävä HTC BlinkFeed-sovellusta aktiivisesti päivittäin. Ravintolasuositukset näkyvät HTC BlinkFeed-sovelluksen ruudussa sekä lukitusnäytöllä.

Ravintolasuositusten tarkastelu

Tarkastele ravintolan valokuvia, hae ajo-ohjeet ravintolaan jne.
  1. Kun näet ravintolan suositusruudun, napauta sitä nähdäksesi lisätietoja.
  2. Voit tehdä seuraavaa:
    • Napauta valokuvaruutua tai Valokuvien katselu selataksesi ravintolan valokuvia.
    • Napauta karttakuvaketta tai osoitetta nähdäksesi sijainnin Google Maps-sovelluksessa. Sieltä on saatavissa ohjeita.
    • Jos näyttöruudussa näkyy puhelinnumero, napauta puhelinnumeroa soittaaksesi ravintolaan.
    • Jos näyttöruudun alaosassa näkyy numeroita, napauta numeroa nähdäksesi vaihtoehtoisia ravintolasuosituksia.