Sovellusten järjestäminen

Sovellukset-näytössä voi järjestää sovellukset uudelleen.
  1. Napauta kohteessa HTC BlinkFeed tai missä tahansa pienohjelmapaneelissa .
  2. Napauta ja valitse sitten, miten sovellukset järjestetään, esimerkiksi aakkosjärjestyksessä.

Jos haluat ryhmitellä sovellukset kansioihin tai järjestää ne uudelleen, valitse Mukauta.

Sovellusten ja kansioitten siirtäminen

1. Napauta Sovellukset-näytössä > Mukauta.
  2. Napata > Järjestä sovellukset uudelleen.
  3. Pidä sovellusta tai kansiota painettuna ja tee sitten jokin seuraavista:
    • Vedä sovellus tai kansio toiseen kohtaan samalla sivulla. Odota, kunnes näet paikalla olevan kuvakkeen siirtyvän pois ennen kuin vapautat sormesi.
    • Vedä sovellus tai kansio - tai -nuolelle siirtääksesi sen toiselle sivulle.
  4. Kun olet siirtänyt sovellukset ja kansiot, napauta .

Sovellusten ryhmittely kansioon

1. Napauta Sovellukset-näytössä > Mukauta.
  2. Napata > Järjestä sovellukset uudelleen.
  3. Pidä sovellusta painettuna ja vedä se toisen sovelluksen päälle luodaksesi kansion automaattisesti.
  4. Lisätäksesi sovelluksia, vedä kukin sovellus kansion päälle.
  5. Nimetäksesi kansion, avaa kansio, napauta sen otsikkoriviä ja näppäile sitten kansion nimi.
  6. Kun olet valmis, napauta .

Sovellusten poistaminen kansiosta

1. Napauta Sovellukset-näytössä > Mukauta.
  2. Napata > Järjestä sovellukset uudelleen.
  3. Napauta kansiota avataksesi sen.
  4. Pidä sovellusta painettuna ja vedä se Sovellukset-näytölle. Odota, kunnes näet paikalla olevan kuvakkeen siirtyvän pois ennen kuin vapautat sormesi.
  5. Kun sovellusten poisto on valmis, napauta .

Sovellusten piilottaminen tai paljastaminen

1. Napauta Sovellukset-näytössä > Piilota/Näytä sovelluksia.
  2. Valitse piilotettavat sovellukset tai tyhjennä niiden valintaruudut paljastaaksesi ne.
  3. Napauta Valmis.