Sovellusten ryhmittely pienohjelmapaneelissa ja käynnistyspalkissa

1. Pidä sovellusta painettuna ja vedä se toisen sovelluksen päälle luodaksesi kansion automaattisesti.
  2. Napauta kansiota avataksesi sen.
  3. Napauta kansioikkunan otsikkopalkkia ja anna sitten uusi kansion nimi.
  4. Lisää sovelluksia kansioon. Napauta , valitse sovellukset ja napauta sitten Valmis.
Voit lisätä myös pikavalintoja asetuksiin tai tietoja kansioon. Lisää pikavalinta ensin pienohjelmapaneeliin ja vedä se sitten kansioon.

Kohteiden poistaminen kansiosta

1. Napauta kansiota käynnistyspalkissa tai pienohjelmapaneelissa avataksesi sen.
  2. Pidä kansion sovellusta tai pikavalintaa painettuna ja vedä se kohteeseen .