Alkunäytön pikavalintojen lisääminen

Aseta usein käyttämäsi sovellukset jollekin alkunäytön pienohjelmapaneelille. Voit myös lisätä pikavalintoja usein käytettyihin asetuksiin, kirjanmerkillä merkittyihin verkkosivuihin jne.
  1. Pidä pienohjelmat-paneelin tyhjää tilaa painettuna.
  2. Napauta ponnahdusvalikossa Lisää sovelluksia ja pienohjelmia.
  3. Napauta > Sovellukset tai Pikavalinnat.
  4. Vieritä sovelluksia tai pikavalintoja tai napauta hakeaksesi niitä.
  5. Pidä sovellusta tai pikavalintaa painettuna ja vedä se pienohjelmanäytölle, jolle haluat lisätä sen.
Vihje: Lisätäksesi sovelluksen Sovellukset-näytöstä, pidä sovellusta painettuna ja vedä se pienohjelmapaneeliin.