Soittoäänet, ilmoitusäänet ja hälytysäänet

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Mukauta.
  2. Valitse Ääni-kohdassa eri äänet soittoäänelle, järjestelmäilmoituksille ja hälytykselle.

Mene sovelluksiin Viestit, Sähköposti ja Kalenteri ja valitse niistä haluamasi äänet uusille viesteille, sähköposteille ja tapahtumamuistutukset.

Vihje: Haluatko hälytysten kuuluvan kovemmalla äänellä mutta ilmoitusten olevan huomaamattomampia? Napauta Asetuksissa Ääni ja ilmoitus > Äänenvoimakkuudet ja aseta äänenvoimakkuustasot kullekin äänityypille.