Oman teeman luominen alusta alkaen

Voit luoda ja mukauttaa omia teemoja ja jopa jakaa teemoja muiden ladattavaksi.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Teemat.
  2. Napauta > Valitse kotikuva asettaaksesi teemallesi päätaustakuvan.
  3. Valitse kuva Galleria tai ota valokuva Kamera.
  4. Siirrä tai suurenna rajauslaatikkoa sisällytettävälle kuvan alueelle ja napauta .
  5. Napsauta Seuraava.
  6. Pyyhkäise ylös tai alas esimääritetyllä tyylillä valitaksesi tyylisi.

Jollet haluat mukauttaa teemaasi enempää, napauta Seuraava tallentaaksesi teemasi.

7. Napauta Muokkaa, napauta sitten mitä tahansa luokista, jota haluat mukauttaa ja kokeile asetuksia, kunnes olet tyytyväinen.
  8. Kun olet valmis, napauta Esikatselu nähdäksesi, miltä teema näyttää.
  9. Napauta Suorita loppuun ja nimeä teema ja napauta OK tallentaaksesi teeman.

Ottaaksesi teeman heti käyttöön, varmista, että valitset Käytä tätä teemaa nyt -valinnan.

Teeman muokkaaminen

Kun olet luonut teeman, voit vielä muokata sitä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Teemat.
  2. Napauta > Muokkaa nykyistä teemaa.
  3. Tee teemaan haluamasi muutokset.
  4. Napauta Tallenna päivittääksesi nykyisen teeman.