Tekstin kirjoittaminen

Näyttönäppäimistö tulee käytettäväksi, kun napautat sovelluksen tekstikenttää.
Napauta näyttönäppäimistön näppäimiä syöttääksesi kirjaimia ja numeroita sekä välimerkkejä ja symboleja.
  • Napauta syöttääksesi ison kirjaimen. Napauta kahdesti kytkeäksesi isojen kirjainten lukituksen päälle.
  • Pidä painettuna ruudun yläosan näppäimiä, joissa on harmaita kirjaimia, syöttääksesi numeroita, symboleita tai korosteisia kirjaimia. Joillakin näppäimillä on useita merkkejä tai niihin liittyviä korostusmerkkejä.
  • Pyyhkäise oikealle näyttääksesi numero- ja symbolinäppäimet. Palaa päänäppäimistöön pyyhkäisemällä vasemmalle.
  • Sulje ruudun näppäimistö painamalla .
Vihje: Avataksesi näppäimistöasetukset, pidä pilkkunäppäintä painettuna, jos näet näppäimen yläpuolella :n. Tai siirry kohtaan Asetukset > Kieli ja näppäimistö > HTC Sense Input.

Näppäimistökielten valitseminen ja niiden välillä vaihtaminen

Jos HTC One A9 -puhelimessa on käytettävissä useita näppäimistökieliä, voit valita, mitkä kielet otetaan käyttöön näyttönäppäimistössä.
  1. Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Kieli ja näppäimistö > HTC Sense Input.
  2. Napauta Näppäimistön valinta ja valitse sen jälkeen haluamasi kielet.
Voit muuttaa näppäimistökieltä jollakin seuraavista tavoista:
  • Pyyhkäise vasemmalle näyttönäppäimistöllä (ei käytettävissä, jos käytät jäljitysnäppäimistöä).
  • Napauta kielinäppäintä, esimerkiksi , kunnes näet näppäimistökielen, jota haluat käyttää.
  • Pidä kielinäppäintä painettuna ja vedä sormella näppäimistökieleen, jota haluat käyttää.