Ilmoitus-LED

Ilmoitus-LED näyttää:
  • Vihreä valo palaa, kun HTC One A9 on kytketty verkkosovittimeen tai tietokoneeseen ja akku on täysin latautunut.
  • Vilkkuvaa vihreää valoa, kun sinulla tulossa oleva ilmoitus.
  • Palavaa oranssia valoa, kun akkua ladataan.
  • Vilkkuvaa punaista valoa, kun akun taso on saavuttanut hyvin matalan tason.

Ilmoitus-LED-valon vilkkumisajan valitseminen

Voit muuttaa aikaa, jolloin LED-valo vilkkuu uusien sovellusten saapuessa ja missä sovelluksissa.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Ääni ja ilmoitus.
  2. Napauta Ilmoitus-kohdassa Flash-ilmoitukset. Valitse vilkkuuko LED-valo aina, vaiko vain näytön ollessa pois päältä.
  3. Napauta Sovellusvaloilmoitukset. Valitse mille sovellusilmoituksille haluat LED-valon vilkkuvan.
Vihje: Tarkista muiden sovellusten asetuksista, onko niillä valinta LED-valon vilkkumiseen.