Ilmoitukset-paneeli

Ilmoituskuvakkeet ilmoittavat uusista viesteistä, kalenteritapahtumista, hälytyksistä ja käynnissä olevista toiminnoista, kuten tiedostojen lataamisesta.
Kun näet ilmoituskuvakkeita, avaa Ilmoitukset-paneeli tarkastellaksesi vastaanottamiesi ilmoitusten tietoja.
Avaa ilmoituspaneeli liu'uttamalla alas näytön yläosasta.
  • Joidenkin ilmoitusten avulla voit toimia välittömästi. Napauta esimerkiksi vastaamattomia puheluilmoituksia, jos haluat soittaa takaisin tai vastata tekstiviestillä.
  • Napauta vasemmalla olevaa ilmoituskuvaketta avataksesi vastaavan sovelluksen.
  • Hylätäksesi vain yhden luettelossa olevan ilmoituksen, vedä se vasemmalle tai oikealle. Hylätäksesi kaikki toistumattomat ilmoitukset, napauta .
Jos sinulla on useita ilmoituksia, voit vierittää luettelonäyttöä alas nähdäksesi ne kaikki.
Huomautus: Voit muuttaa, mitä sovellusilmoituksia haluat vastaanottaa. Katso Sovellusilmoitusten hallinta.