Älykkään lukon asettaminen

Aseta puhelimesi tunnistamaan kasvosi tai jokin luotettu laite ennen kuin ruudun lukituksen voi avata.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Ruudun lukitus ja valitse ja aseta sitten ruudun lukitus.

Tämä tulee olemaan varmuuskopionäyttösi lukitusmenetelmä.

3. Napauta Suojaus-näytössä Älykäs lukko.
  4. Vahvista näytön lukituksesi.
  5. Valitse, mitä haluat puhelimesi tunnistavan, ennen kuin sen lukitus avataan.
  6. Seuraa näyttöruutuun tulevia ohjeita.
  7. Napauta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika ennen kuin näyttöruutu lukkiutuu.
Tehdäksesi Älykkäästä lukosta luotettavamman ja turvallisemman, voi opettaa HTC One A9 -puhelimen tunnistamaan kasvosi erilaisissa tilanteissa, kuten käyttäessäsi silmälaseja tai kasvattaessasi parran.

Napauta Älykäs lukko, vahvista ruudun lukituksesi ja napauta sitten Luotetut kasvot > Paranna kasvojen tunnistusta. Seuraa näyttöruutuun tulevia ohjeita.