Ruudun lukituksen asettaminen

Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä HTC One A9 -puhelinta ilman lupaasi.

Valitse asettaaksesi näytön lukituskuvion, numeerisen PIN-koodin tai muun puhelimen lukitusmenetelmän. Näyttöruudun lukitus pyydetään avaamaan aina, kun HTC One A9 kytketään päälle, tai kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan.

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Näyttölukko.
  3. Napauta näyttöruudun lukitusvalintaa ja aseta näyttöruudun lukitus.
  4. Napauta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika ennen kuin näyttöruutu lukkiutuu.
    Vihje: Voit myös poistaa valinnan kohdasta Näytä kuvio tai Näytä salasanat, jos et halua näyttöruudun lukituksen tulevan näkyviin antaessasi sitä näytöllä.