Käynnistämällä kameran automaattisesti Motion Launch Ota kuva-tilassa

Kun näyttö on pois päältä, voit herättää puhelimen suoraan Kamera-sovellukseen.
  • Pidä ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS - tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta painettuna ja nosta sitten puhelinta vaakasuunnassa.
  • Tai nosta puhelinta vaakasuunnassa ja paina sitten heti ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS - tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta.
Jos olet asettanut näytön lukituksen tunnistetiedoilla, sinulta pyydetään tunnistetiedot ennen kuin voit poistua Kamera-sovelluksesta.