Älykkäiden kansioiden kytkeminen päälle ja pois

Älykkäät kansiot ovat HTC Sense Home-pienohjelman kansioita, jotka muuttavat dynaamisesti sisältöä sovelluksissa, joita lataat ja käytät. Jollet halua nähdä viimeksi ladattuja tai suositeltuja sovelluksia, voit kytkeä älykkäät kansiot pois päältä.
  1. Pyyhkäise Alkunäytössä oikealle tai vasemmalle, kunnes näet HTC Sense Home-pienohjelman.
  2. Napauta ja napauta sitten > Näytä/piilota älykkäät kansiot.
  3. Valitse näytettävät tai piilotettavat älykkäät kansiot.
  4. Napauta OK.