Koti- ja työsijaintisi asettaminen

Aseta HTC Sense Home-widgetissä koti- ja työsijainnit osoitteen, Wi-Fi-verkon tai molempien mukaan.

Voit yhdistää useita osoitteita ja Wi‍-Fi-verkkoja näihin sijainteihin. HTC Sense Home-widget voi määrittää sijaintisi ja näyttää oikeat sovellukset käyttämällä asetettuja osoitteita tai Wi‍-Fi-verkkoja.

1. Pyyhkäise Alkunäytössä oikealle tai vasemmalle, kunnes näet HTC Sense Home-pienohjelman.
  2. Napauta > > Aseta sijainnit.
  3. Valitse sijainti, jonka haluat asettaa.
  4. Napauta ja tee jotakin seuraavista:
    • Napauta Osoite ja syötä sitten katuosoite tai valitse se kartalta.
    • Napauta Wi-Fi-verkko ja valitse yksi tai useampi Wi‍-Fi-verkko, jonka haluat yhdistää sijaintiin.
  5. Kun olet asettanut koti- ja työsijaintisi, paina .